Weer en verkeer

satalietkaartje

Er zijn vele mogelijkheden om uitgerust in Toscane aan te komen. Eigen auto, vliegtuig of bus. Bekijk welke opties vakantie-in-toscane.nl heeft geselecteerd. Wilt u intussen weten wat het weer is op uw vakantiebestemming in Italie klikt u dan op www.meteo.it

Sport, entertainment en persoonlijke ontwikkeling

In Toscane is er voor sport voor ieder wat wils. Zeker is het dat golfers en fietsliefhebbers uitermate goed worden bediend. In Toscane liggen enige golfcourts die echt een beleving zijn, maar zeker ook voor de amateurwielrenner bieden de Toscaanse heuvels in voor,- en najaar een goede wedstrijdvoorbereiding.

Vakantie-in-toscane.nl heeft in het voor,- en najaar ook interessante golfarrangementen mail onze redactie!

Nieuw is het aanbod van de dantefactor workshops in het decor van de Renaissance. Deze persoonlijke ontwikkeling workshops zijn er voor eenieder meer wil halen uit zijn talent. In samenwerking met de dantefactor organiseren wij  diverse dantefactor workshops in Toscane. (Her) ontdek jouw passie!

Bar's en restaurants

Waar eten wij vandaag? Altijd moeilijk om in toeristische plaatsen betaalbare en gezellige bar’s en /of restaurants te vinden. Vakantie-in-toscane.nl heeft er een aantal geselecteerd.